3BIR

3Bir pivara je rezultat spajanja 3 ključna sastojka: autentičnosti, sposobnosti i ljubavi.

Sveži kao i naše pivo, osnovani smo 2016. godine u Novom Sadu. Sabirajući se u zajednici u kojoj 1 i 1 čine 3, proizašla je ideja da se od prirodnih i najkvalitetnijih sastojaka pravi zanatsko pivo – craft pivo , svako sa svojim karakterom, temperamentom i jedinstvenim ukusom.

Sa željom da svim ljubiteljima dobrog ukusa pružimo maksimalan užitak i osećaj koji traje, ideja je pretvorena u delo. „Craft“ je veština i umeće pravljenja autentičnog ukusa. Stečeno iskustvo i znanje je iskorišćeno za savršeni spoj pravljenja tradicionalnih i inovativnih recepata koja naša piva čine prepoznatljivim i jedinstvenim.

Piva:

  1. Dezerter – Cream Ale 5.2%, ekstrakt 13.00%; EBC 14.55 / Svaki dan je borba. Zato nađi vreme stići, uteći i na sjajnom mestu popiti dobro pivo! pusti da te kremast talas svežine i osećaj gorskih trava i borove šume odvedu daleko. Dezerter – pitki i lagani Cream Ale! Sklopite mir. Sa sobom.
  2. Akira – Red IPA 6.5%,  ekstrakt 16,00% / Crvena IPA bogata aromama manga i tropskog voća. Tropski talas prelazi u prepoznatljive arome američkih hmeljeva. U završnici se oseća slatko gorka senzacija. Osvežavajuća i lagana IPA koja ostavlja jak utisak, ukusom i pojavom.
  3. Yellow Submarine – Pale Ale, 5.2%
  4. Wild Orange – Pale Ale 5.0%, ekstrakt 13.45% / Svetlo i mutno pivo boje breskve, pitko i osvežavajuće. Bogatog bukea u kojem do izražaja dolazi slatka narandža. Ukusu poputjutarnjeg soka od narandže, koji se dalje razvija u zrelo tropsko voće sa slatkom i sočnom završnicom. Wild Orange, bunotvnik za kojeg ne postoje pravila!
  5. Hopacabana – American Blonde, 6.3%, ekstrakt 14.68% / Naš zlatni talas svežine provozaće te kroz nezaboravnu tropsku avanturu bogatu mandarinom, limetom i grejpom. Zavodljiva nežnost, lakoća i bogatsvo aroma povešće te na Hopacabana avanturu iznova i iznova.