RazBeerbriga

Razbeerbriga je pivara koja je postavila prvi kamen temeljac novosadske craft scene. U pitanju je šarenolika ekipa kućnih pivara, muzičara, ekonomista, geografa i naučnika koji prave piva koja bi i sami pili. Prepoznaćete ih po tome što su good-TEMPERed, pevuše BANDIERU ROSSU i pažljivo motre na STALKERe. Već tri godine aktivno rade na popularizaciji zanatskog piva kroz radionice i predavanja o kućnom pivarstvu. Ponosni su na svoje pivo od 100% domaćeg hmelja i na svoja sugrađane sa kojima nastavljaju da grade i žive craft pokret. Njihov najbolji prijatelj je BLACK RIDER, a svakom ko se odluči za ovu pivaru obećavaju ludu, hmeljnu vožnju COASTER ROLLER-om.

Piva:

  • Temper / Pale Ale 5% / Zakonom pivske privlačnosti svačiji favorit. Nenametljiv, a zagonetno privlačan. Diskretne cvetno-citrusne arome Cascade hmelja, uz podršku egzotičnog Chinooka, daju ovom svetlom ejlu pitkost i osvežavajuću notu. Klasika.
  • Stalker / Duoble Ipa 7,7% / Gospodin Misterija, svestan svoje veličine, izazovnosti i nepredvidljivosti. Pivski MONSTRUM, snažnog tela i intenzivnih aroma peperminta, bora i citrusa. You can’t get rid of the Stalker.
  • Bandiera Rossa / Red Ale 6% / Suptilno zavodljiva, vatreno pitka, sa izraženom karamelnom notom i snažnom hmeljnom aromom voćkasto-citrusnog karaktera.
  • Festivalsko: Zoom Bloom / Pšenično 5% / Premijera!!!