Peti festival

Drage pivopije, dugoočekivani 5. po redu Novosadski festival zanatskog piva održaće se 8. i 9. juna 2018. godine u već vam dobro poznatom prostoru Skc Novi Sad Fabrika i klubu The Quarter!!!!

Tokom dva dana festivala, predstaviće se preko 20 zanatskih pivara na čijim ćemo štandovima imati priliku da probamo originalna i kvalitetna piva različitih stilova (Pale Ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison…). 

Pored redovnog pivskog programa očekujte brojna predavanja i radionice na temu zanatskog pivarstva, kada ćete moći da stupite u kontakt sa pivarima koji prave najbolja piva u regionu i učestvujte u građenju i širenju kulture zanatskog piva na ovim prostorima. 

Posetiocima omiljeni kutak ostaje na istom mestu – Food corner će ponuditi prave ukuse koji se slažu sa craft pivarskom kulturom. 

Na prošlom festivalu uveli smo Homebrewing corner gde ste mogli da se družite sa kućnim pivarima i degustirate njihova piva dok traju zalihe. Ovaj deo programa je probudio veliko interesovanje kod publike, pa ćemo ga ponoviti i na ovom izdanju festivala. 

Muzički deo programa obojiti će brojni bendovi i DJ-evi.

Prodaja ulaznica počinje 3. maja preko GIGS TIX prodajne mreže, kada će biti puštem prvi kontigent karata po promotivnoj ceni od 300 dinara po danu, odnosno po ceni od 500 dinara za oba dana.

Požurite i nabavite svoju ulaznicu na vreme jer je broj promo karata ograničen.


Pogledajte fotografije sa upravo završenog festivala