Revolution Brewery

Pivara Revolucija se nalazi u beogradskom naselju Pinosava na obroncima Avale. Okruženi prelepom prirodom, čistim vazduhom i neverovatnim pogledom inspirisani su da smišljaju najlepše i najsmelije recepte za svoja piva koja stvaraju koristeći isključivo najkvalitetnije nemačke i belgijske sladove i hmeljeve iz svih krajeva sveta. 

“Dobrodošli u revoluciju kraft piva! Naša ideja se rodila krajem 2016. godine dok smo uživali u pivu i razmišljali kako bi mi to uradili bolje, “ovo će bti revolucija!”, “ovoga puta revolucija je za pivo!” bile su rečenice koje su stavile paraf na naš cilj. Godine 2017. smo naše želje i fantazije pretočili u stvarnost a sada ih predstavljamo vama, naša pivara nastala je iz ljubavi prema pivu i želje da napravimo piva koja će uzdrmati sva vaša čula. Nadamo se da ćete uživati zajedno sa nama u ovom putovanju kroz boje, mirise i ukuse našeg i vašeg omiljenog napitka.”

Piva:

  1. BLONDIE / AMERICAN BLONDE ALE /Blondie je nefiltrirano, nepasterizovano, blago mutno i jako svetlo ejl pivo, kuvano sa limunovom travom. Izrazito pitko i osvežavajuće, sa umerenih 5 % alkohola i 12 % ekstrakta. Bogato cvetnim aromama i karakterističnom biter završnicom koju duguje upravu dodatku limunove trave ova plavuša zavodi i osvaja svojom pojavom.
  2. MAGNUM 357 / SINGLE HOP IPA / 3 vrste slada, 5 kg Magum hmelja, 7 % alkohola je single hop IPA veoma snažnog tela, izuzetne punoće ukusa u kojem preovlađuje ukus karamele savršeno izbalansiran karakterističnom i neočekivanom aromom hmelja Magnum, zaokružen dobro poznatom gorčinom koju ovaj hmelj donosi. Neobično osvežavajuća aroma hmelja sa suptilnim naznakama začina u kombinaciji sa slatkom karamelom zagolicaće vaša nepca i pokrenuti sva vaša čula u otkrivanju dubine i kompleksnosti ovog piva. Sve zajedno predstavlja do sada najinteresantnije i najsmelije IPA pivo na našem tržištu
  3. PANTHERA / BLACK IPA 5,4% ABV