Kabinet

Kabinet piva su tu da vas iznenade, osveže i probude vaša čula i sećanja. Kao prva grinfild zanatska pivara na Balkanu trudimo se da budemo revolucionari pivske kulture u Srbiji. Stoga smo bili dovoljno hrabri da skuvamo više od 60 različitih piva u prve 4 godine, neka su biljna, druga su kuvana sa začinima ili organska, čak lambik ili odležale serije. Naši recepti su putovali u preko 20 zemalja.

Svako od piva ima svoj karakter i upravo iz toga razloga je svaku etiketu radio i drugi umetnik. Pivo je kao i hrana nepresušan izvor inspiracije. Pivolada, naš jedinstveni pivski namaz je upravo omaž tome šta je za nas pivo. Ponosni smo da smo sarađivali sa nekim od najfantastičnijih pivara današnjice kao što su Mikkeller, Canediguerra, Zagovor, Visibaba, White Stork, De Molen, Bakunin, Rewort… Tu smo da vam ulepšamo sve one male, ali važne trenutke opuštanja i deljenja planova i želja još posebnijim.

Piva:

  1. Wheat me Up / Pšenično pivo / 5,3% alk./ Pšenično pivo sa ušećerenom koricom pomorandže, hmelj: Fuggle i Polaris
  2. To the Moon & back / DIPA /7,5 alk./ Hmelj: Columbus, Citra, Centennial, Simcoe, Cascade, Pacific Jade
  3. Koakoa / New England IPA / 8.0 % alk./ Hmelj: Mozaik, Equinox, Galaxy i White Labs kvasac
  4. Harakoa / New England IPA / 6,3% alk./ hmelj: Nelson Sauvin, Pacific Jade, Motueka, Amarillo, Eureka i White Labs kvasac
  5. Loco about Coco / New England IPA / 6.9 alk./ Black-creamy-silky-coconutty NEIPA, Hmelj: Centennial, Mozaik
  6. Kiselo pivo / Sour 4,0% alk./ Hmelj: Amarilo, Citra, Magnum